Shell distributeur

Diesel voor de dag van morgen

TopFuel HVO is een dieselvervanger waarmee je in actie komt voor een beter klimaat. De innovatieve mix van HVO en GTL zorgt voor fors minder emissies en is geschikt voor alle dieseltoepassingen.

> Direct contact opnemen!
> Bel ons 013 – 54 25 200

Ongekende voordelen

Het gebruik van TopFuel HVO in dieselmotoren levert een maximaal emissievoordeel op. Bovendien is de HVO brandstof niet alleen goed voor het milieu en gezondheid, maar ook voor de conditie van de dieselmotor!

  • Reduceer locale emissies, deze hebben effect op de gezondheid
  • Verbeter je CO2 footprint, om klimaatverandering tegen te gaan
  • Bespaar op onderhoudskosten, de motor van het voortuig raakt minder snel vervuild

 

 

Beschikbare varianten

TopFuel HVO is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. Uw CO2-reductie is afhankelijk van de gekozen blend, terwijl de lokale fijnstofreductie voor alle varianten gelijk is. Ontdek welke TopFuel-blend bij uw reductiewensen past.

Bereken jouw CO2 emissiereductie

Op onze TopFuel website hebben we een handige rekentool die je heel gemakkelijk inzicht geeft in de CO2 reductie die je kunt behalen. Voer het aantal liters diesel in dat u jaarlijks verbruikt, kies een Topfuel variant en zie uw CO2 emissie in vergelijking met gewone diesel.

Bereken hier wat je kan besparen!

Meer informatie

Wil je vandaag al starten met het terugdringen van de uitstoot van jouw wagenpark maak dan direct een afspraak met één van onze adviseurs!

Bel 013 – 54 25 200 of vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op!

Contactformulier

 

Diesel voor de dag van morgen