Shell distributeur

Smeertechniek

In onze dynamische en veeleisende industriële wereld is downtime kostbaar. Het kan leiden tot verlies van productiviteit, reputatieschade en zelfs veiligheidsrisico’s.

Om de totale onderhoudskosten te controleren bekijken wij smeertechnisch onderhoud als integraal onderdeel van de totale onderhoud strategie. Wij bundelen onze expertise met premium smeermiddelen én een innovatieve partner als Shell om jouw productieprocessen te optimaliseren.

Minder stilstand, hogere productiviteit

Op de juiste manier toepassen van smeermiddelen maakt een enorm verschil in de betrouwbaarheid en efficiëntie van machineparken.

Ons 360ᵒ smeertechnisch onderhoudsprogramma is een bundeling van specifieke expertises die worden afgestemd op jouw specifieke situatie. Het combineert producten, diensten en services die erop gericht zijn om jou te helpen het rendement van jouw materieel te maximaliseren door de levensduur te verlengen en stilstand te voorkomen.

Management systeem

Met een ‘Lubrication Walk’ brengen wij de huidige situatie in kaart. Samen bepalen we de ideale situatie, doelstellingen en smeerstrategie. Wij adviseren, stellen een smeerschema op en nemen het complete smeertechnisch onderhoud uit handen.

Met ons Proactief Smeertechnisch Onderhoudssysteem monitoren wij onderhoudsintervallen en bewaken we oliecondities. PSO is een digitale tool die ons in staat stelt om een effectieve onderhoudsplanning en uitgebreide managementrapportages te overleggen.

Onze experts

Neem contact op met onze experts in Smeertechniek om meer te horen over onze diensten, producten en mogelijkheden om samen te werken.