Shell distributeur

Werken bij ABC

Al meer dan 100 jaar richten wij onze energie op het leveren van brandstoffen waarmee we het leven van onze klanten aangenamer maken. Dat geldt ook voor jouw carrière. Wij weten namelijk wat ons te doen staat want we hebben grote plannen en een duidelijke stip aan de horizon. Daar kom jij om de hoek kijken!

ABC is een echt Brabants familiebedrijf en dat voel je.

Wij houden van een gezellig kletspraatje en een kopje koffie. Lunchen doen we samen, verjaardagen vieren we met gebak en op vrijdag middag pakken we een borrel! Tussendoor werken we wel knetterhard want voor onze klanten gaan we door het vuur.

Omdat wij hard aan het groeien zijn kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Onze ‘people manager’ Marleen heeft een aantal vacatures uitstaan die ze graag wil invullen. Check ze snel want dankzij jou gaan wij onze ambitieuze doelen halen.

Wie ben jij?

Voor ons is wie je bent en hoe je bent misschien wel het belangrijkste. Omdat wij continu inspelen op de veranderende wereld om ons heen is het belangrijk dat jij je prettig voelt in een veranderlijke organisatie. Kansen zijn er bij ons in overvloed dus wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal.

Spreekt je aan wat je ziet dan willen wij je heel graag leren kennen. Stuur een berichtje naar sollicitatie@abcenergies.nl. Wil je eerst meer weten dan kun je eerst bellen op 013 542 52 00.

Hier werken wij

Vanuit de informele en inspirerende omgeving van ons gloednieuwe én duurzame kantoor in Tilburg doen wij er alles aan om samen iedere dag stappen te maken! Zo beginnen wij de dag in onze gezellige koffiecorner, vergaderen in ‘a room with a view’ en eindigen we de week met een biertje!

 “Ons kantoor voelt als een clubhuis in een industriële look”
Geert-Jan van Ierland, eigenaar

Als je bij ons binnenkomt dan zie je meteen dat hier aandacht is voor de kleinste details. Een vleugje verleden, in een jasje van het heden. En je voelt dat het allemaal klopt. De rust, de open ruimtes, de temperatuur, verlichting; alles is optimaal ingericht om lekker te kunnen werken. Bovendien is het fijn om te weten dat ons kantoor duurzaam is gebouwd en klimaat neutraal is, lekker toch!

Kom anders even een kopje koffie drinken, kun je meteen de sfeer proeven én kennis maken met onze collega’s!

“Voor de invulling van onze vacatures werken wij prettig samen met geselecteerde partners. Wij staan daarom niet open voor acquisitie naar aanleiding van openstaande vacatures”.