Shell distributeur

Ontdek ABC energies

Jouw bedrijf duurzaam in beweging houden, daar zit onze energie! Daarom gaan wij voor duurzame samenwerkingen en persoonlijke relaties. Dat levert ons lange termijn samenwerkingen op die zijn gebaseerd op veel interactie. Of we nu onze kennis over industriële smering inzetten waarmee we jouw productieprocessen optimaliseren of (duurzame) brandstoffen leveren waarmee jij je wagenpark en machines aandrijft. Wij zorgen  ervoor dat jij de ambities van jouw bedrijf waar kunt maken.

Aanjager duurzame mobiliteit

Op het gebied van mobiliteit is voor bedrijven nog veel winst te behalen in het reduceren van bijvoorbeeld CO2. De complexe wereld van oplossingen, mogelijkheden en regelgeving is enorm maar veel is nog onduidelijk. Wij helpen je om vandaag al te starten met het reduceren van CO2 door de uitstoot van bestaande voertuigen en machines drastisch te verminderen. Met onze duurzame brandstoffen kunnen we jouw uitstoot tot zo’n 90% reduceren zonder dat daar bijzondere investeringen voor nodig zijn.

Smeer technisch machineonderhoud

In welke bedrijfstak je ook zit en hoe gespecialiseerd jouw materieel ook is: Smeer technisch machineonderhoud is nooit eerder zo relevant geweest. Moderne industrieën vertrouwen namelijk op geavanceerde machines om efficiënt te kunnen opereren. Machineonderhoud wordt hierdoor steeds specifieker en dat maakt jouw onderhoudsteam steeds meer specialist en minder generalist. Doordat wij onze dienstverlening baseren op geavanceerde oliediagnoses sluiten onze diensten steeds vaker naadloos aan op die van interne specialisten. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Door te helpen het rendement van jouw apparatuur te maximaliseren, de levensduur van machines te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Zo werken wij

Wij luisteren, denken vooruit, zijn op de hoogte van ontwikkelingen en spelen in op veranderingen. Onze wereld is al meer dan 100 jaar in beweging en al die tijd spelen wij al in op continu veranderende omstandigheden. Door ons in te leven in jouw bedrijf komen we met duurzame oplossingen gericht op jouw specifieke situatie, geen eenheidsworst bij ons!