Shell distributeur

Smeermiddelen

Ontdek hoe het juiste smeermiddel je aanzienlijke kostenbesparingen kan opleveren door je te helpen het rendement van het materieel te maximaliseren, de levensduur van je voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Shell smeermiddelen

Met Shell Smeermiddelen kies je voor premium kwaliteit, ongeacht de bedrijfstak waarin jouw bedrijf zich bevindt en hoe gespecialiseerd jouw materieel ook is.

Als Shell distributiepartner voegt ABC energies met ervaring, kennis en expertise een bijzondere waarde toe.  Ontdek hoe wij aanzienlijke kostenbesparingen kunnen realiseren door je te helpen het rendement van je materieel te maximaliseren, de levensduur van voertuig te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Voedings- en drankenindustrie

CASSIDA biedt het meest uitgebreide gamma aan foodgade smeermiddelen. Voor omgevingen waar voeding, drank of voer voor dieren wordt geproduceerd, verwerkt, gebotteld of verpakt, beantwoorden onze speciale CASSIDA-smeermiddelen van FUCHS LUBRITECH aan de strengste veiligheidsvereisten en bieden ze de beste technische prestaties.