Shell distributeur

Brandstoffen

Ieder bedrijf staat in deze tijd voor lastige mobiliteitsvraagstukken. Hoe maak ik mijn wagenpark ‘futureproof’? Hoe voorkom ik dat mijn dure investeringen over 5 jaar waardeloos blijken? Veel is afhankelijk van de bewegingen in de brandstoffenmarkt, die veelal worden bepaald door emissie- en duurzaamheidsvraagstukken. ABC heeft zelf ‘duurzaamheid’ hoog in het vaandel en startte al vroeg met het verkopen van brandstoffen met gunstigere emissies, zoals CNG en Shell GTL fuel.  Wij hebben veel kennis opgebouwd op dit vlak en helpen u graag met het maken van uw lastige keuzes!

Het assortiment van producten die wij in bulk leveren bestaat naast diesel, euro 95 en superplus 98 uit de volgde premiums.

 

Waarom nu starten met HVO?

  • Direct je (diesel) wagenparkverduurzamen zonder bijkomende investeringen
  • Mijn opdrachtgever eist inzet van duurzame brandstof bij een nieuwe opdracht
  • Kans om een flinke stap te zetten op CO2-prestatieladder

Lees hier meer.

Fors minder CO2

TopFuel is een unieke mix van HVO en GTL Fuel. Fors minder emissies bij gebruik in dieselmotoren. Altijd maximaal emissievoordeel: fijnstof (roet) 10% – 38%; NOx (stikstofoxiden) 5% – 37%; SOx (zwavel) > 99%. Tot 89% minder CO2-emissie afhankelijk van de gekozen blend!

Lees hier meer.

Schone lucht

Kraakheldere brandstof te gebruiken in dieselmotoren. Zorgt voor een zuivere verbranding. De typische dieselgeur en zwarte rook verdwijnen, de motor blijft schoon. Levert met name op het vlak van lokale emissies een flinke verbetering op.

Shell Renewable Diesel

Vergroening van jouw wagenpark is een geleidelijk en zorgvuldig proces, waarbij we met slimme brandstof keuzes zoals Shell Renewable Diesel, vervanging van voertuigen uitstellen en laten aansluiten op natuurlijke investeringsmomenten!

Lees hier meer.

Actieve Dynaflex technologie

Premium diesel die actief reinigende eigenschappen heeft (Dynaflex technologie). Het is ontwikkeld om vuilafzettingen op verstuivers te helpen verwijderen voor een lager brandstofverbruik en meer trekkracht wanneer het echt nodig is.