Shell distributeur

Shell Renewable Diesel

Bespaar tot wel 90% CO2 met Shell Renewable Diesel

Wij begrijpen dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in jouw bedrijfsvoering. Daarom helpen wij je bij het maken van duurzame mobiliteitskeuzes. Vergroening van jouw wagenpark is een geleidelijk en zorgvuldig proces, waarbij we met slimme brandstof keuzes zoals Shell Renewable Diesel, vervanging van voertuigen uitstellen en laten aansluiten op natuurlijke investeringsmomenten! Op deze manier kun jij vandaag al starten met de verbetering van jouw CO2 afdruk.

 

Direct duurzaam met Shell Renewable Diesel

Ontdek Shell Renewable Diesel, dé dieselbrandstof met een schonere verbranding die is gemaakt van 100% hernieuwbare componenten. Shell Renewable Diesel is een ‘drop-in’ brandstof die direct kan worden gebruikt in huidige dieselmotoren en waarmee tot wel 90% minder CO2-uitstoot kan worden bereikt, in vergelijking met conventionele dieselbrandstof.

Shell Renewable Diesel maakt deel uit van ons assortiment aan brandstoffen waarmee we jouw CO2-uitstoot significant kunnen verlagen. Het is een praktische oplossing als jij vandaag al wil beginnen om jouw CO2-uitstoot te reduceren zónder dat jouw voertuigen moeten worden aangepast.

Voordelen van Shell Renewable Diesel
  • Vermindering uitstoot
  • Schonere verbranding
  • ‘Drop-in’ brandstof
  • Motorgeluid
  • Koude start

Vermindering uitstoot

In vergelijking met conventionele dieselbrandstof kun je een besparing tot wel 90% CO2e realiseren. Bovendien helpt het gebruik van Shell Renewable Diesel bij de vermindering van de uitstoot van stikstofoxiden (NOx).

Schonere verbranding

Shell Renewable Diesel zorgt voor een schonere verbranding. Naast vermindering van luchtvervuiling verbetert het de prestaties van de motoren in voertuigen en machines in vergelijking met conventionele dieselbrandstof.

‘Drop-in’ brandstof

Shell Renewable Diesel kan worden gebruikt als een directe vervanging voor conventionele dieselbrandstof zonder dat er aanpassingen nodig zijn aan motoren die zijn goedgekeurd voor het gebruik van EN15940-brandstoffen.

Motorgeluid

Het gebruik van Shell Renewable Diesel kan leiden tot een vermindering van het motorgeluid tot circa 3 Decibel. Minder motorgeluid kan bijdragen aan een beter welzijn van de bestuurder en bovendien kunnen voertuigen en machines hierdoor in bepaalde gevallen ook worden ingezet in geluidsreductiezones.

Koude start

Door het gebruik van Shell Renewable Diesel start een koude motor sneller en soepeler in vergelijking met conventionele dieselbrandstof. Dit is vooral belangrijk bij het starten van de motor in de ochtend na een koude winternacht.

Meer informatie

Wil je vandaag al starten met het terugdringen van de CO2 uitstoot van jouw wagenpark dan is een afspraak met één van onze adviseurs de moeite waard.

Bel 013 – 54 25 200 of vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op!

Contactformulier

 

 

Ondertussen meer weten over Shell Renewable Diesel? Download hier het whitepaper met alle informatie.

Shell Renewable Diesel