Shell distributeur

Shell GADUS LUBE-SHUTTLE® Vetpatronen

Arjan Leijtens
Arjan Leijtens

Ongeacht om welke industrie het gaat, machines werken effectiever als de best bewezen smeerprocessen worden geïmplementeerd. Optimale prestaties zijn essentieel, dus elke verbetering in efficiency die gerealiseerd wordt – hoe klein ook – kan een groot verschil maken in de winstgevendheid van een bedrijf.

Met dit in gedachte heeft Shell de hoogwaardige smeervetten in een Lube-Shuttle® schroefcartridgesysteem geïntroduceerd.

Lube-Shuttle® maakt smeren makkelijker en zorgt voor minder gedoe – het is snel, eenvoudig en schoon. Bovendien kunnen Lube-Shuttle® schroefcartridges in slechts drie simpele stappen worden vervangen: de dop eraf schroeven, de cartridge in het smeerpistool plaatsen en weer dichtdraaien. Ontluchten is niet nodig – alleen een klein duwtje op de opvolgzuiger onderop om het smeren te laten beginnen.

Vanaf nu betekent een “lege” cartridge niet meer dat er toch nog een klein beetje vet in de cartridge achterblijft. Door de manier waarop de opvolgzuigers van de Lube-Shuttle® schroefcartridges zijn ontworpen, kan het vet bijna tot de laatste druppel gebruikt worden – voor maximale efficiëntie en minimale kosten en afval.

 

Lees verder in de brochure:

nl-lube-shuttle-sales-factsheet

Shell GADUS LUBE-SHUTTLE® Vetpatronen