Shell distributeur

Duurzaam in beweging

Ramon de Graaf
Ramon de Graaf

Zoals iedereen weet veranderd de wereld om ons heen. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker topic en bedrijven dienen zich in te zetten hun emissies te verlagen om de klimaatdoelen te realiseren.

Voor ABC liggen daar grote kansen. Op het gebied van mobiliteit is voor bedrijven nog veel winst te behalen in het reduceren van bijvoorbeeld CO2. In toenemende mate zullen wij ons laten zien als leverancier die vooroploopt in de energietransitie. Wij hebben namelijk de kennis, de producten én een partner als Shell die ook heel innovatief inspringt op de veranderende wereld.

ABC energies

Daarom zetten wij nu onze volgende stap door ABC energies te introduceren. Met deze nieuwe naam kunnen wij veel beter invulling geven aan onze ambities. Inhoudelijk blijven we doen waar we zo goed in zijn! We blijven dezelfde premium producten en diensten leveren die jij nodig hebt om jouw ambities te realiseren.

Duurzaam in beweging

Onder de noemer ‘duurzaam in beweging’ zullen wij ons steeds nadrukkelijker opstellen als partner die ervoor zorgt dat jij jouw zakelijke ambities waar kunt maken doordat wij waarde toevoegen met onze kennis, expertise, producten en handen! Of we nu onze kennis over industriële smering inzetten waarmee we jouw productieprocessen optimaliseren of (duurzame) brandstoffen leveren waarmee jij jouw wagenpark en machines kunt aandrijven.

Ook zullen we steeds meer zichtbaar worden als leverancier die inspeelt op de toenemende vraag naar verduurzaming. Daar gaan we namelijk vol op inzetten. Dat doen we omdat onze klanten daarom vragen, omdat dát ons intrinsiek motiveert én omdat wij daarin voorop lopen!

Kortom, wij houden jouw bedrijf duurzaam in beweging. Daar zit onze energie!

> Lees het expertblog ‘vandaag al duurzamer bouwen’

Duurzaam in beweging